U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Grondwateronttrekkingen, funderingsschade, bodemdaling, vervuiling door PFAS… Grondwater is momenteel veel in het nieuws. Hoe zien de waterschappen hun rol in de grondwaterdossiers? Wat zijn de wensen voor voorraadbeheer en hoe zit het met de samenwerking met andere overheden? Praat mee over deze vragen tijdens de Blauwe Meet-up van de Unie van Waterschappen op maandag 10 mei.

De Blauwe Meet-up is de online variant van de Steenwegsessie. Met deze debatevents wil de Unie van Waterschappen gelegenheid bieden voor discussie en debat over een actueel thema. In deze editie van de Blauwe Meet-up, onder de leiding van dagvoorzitter Maarten Bouwhuis (o.a. BNR Nieuwsradio) debatteren gasten en aanwezigen over bestuurlijke dilemma’s en keuzes rond het thema grondwater.

WANNEER
Maandag 10 mei 
15:00 - 16:30

WAAR
De sessie wordt gehouden via Zoom. U ontvangt 2 dagen voor het webinar de link om deel te nemen.

PROGRAMMA

15:00 Opening met Maarten Bouwhuis en Dirk-Siert Schoonman
   
15:05 Verschillende gespreksrondes met interessante tafelgasten en mogelijkheid om te reageren en vragen te stellen
  Na aanmelding voor de meet-up ontvangt u snel een uitgebreid programma
   
16:30 Einde programma en nazit

 

 

 

 

 AANMELDEN

U kunt deelnemen aan de Blauwe Meet-up door zich aan te melden. U ontvangt dan een link naar de livestream op 10 mei. Grondwatervraagstukken vragen om samenwerking met andere belanghebbenden. Daarom nodigen wij u uit om ook geïnteresseerde collega’s vanuit provincies, gemeenten en Rijk en gebiedspartners vanuit de drinkwaterbedrijven, landbouw- en natuurorganisaties te wijzen op deze Blauwe Meet-up.

Meld u hier aan

Graag tot 10 mei!

Met vriendelijke groet,

Dirk-Siert Schoonman
Bestuurslid Unie van Waterschappen